Konu: Amerikan ve Türk Ağızları Cuma Ekim 31, 2008 4:09 pm
Amerikan ve Türk Ağızları
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Türk: noluyo lan burda ?
Amerikan: hey jerry gel pizza ye dostum... Türk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık...
Amerikan: nasıl gidiyor mike? Türk: nörüyon la?
Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Türk: salavat getir ulan ...
Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Türk: bu ne hâl lan
Amerikan: lanet olsun sana christine! Türk: Allah cezanı versin nurcan!
Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Türk: Allahım sabır ver, sus lan yeter!
Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Türk: ayvayı yedik.
Amerikan: help me please... Türk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!!
Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur... Türk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek...
Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma
Türk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Türk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !!
Amerikan: FBI... bir kac soru sorabilir miyim? Türk: polisim ben! nerdeydin lan dün ?
Konu: Amerikan ve Türk Ağızları Cuma Ekim 31, 2008 4:09 pm
Amerikan ve Türk Ağızları
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Türk: noluyo lan burda ?
Amerikan: hey jerry gel pizza ye dostum... Türk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık...
Amerikan: nasıl gidiyor mike? Türk: nörüyon la?
Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Türk: salavat getir ulan ...
Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Türk: bu ne hâl lan
Amerikan: lanet olsun sana christine! Türk: Allah cezanı versin nurcan!
Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Türk: Allahım sabır ver, sus lan yeter!
Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Türk: ayvayı yedik.
Amerikan: help me please... Türk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!!
Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur... Türk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek...
Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma
Türk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Türk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !!
Amerikan: FBI... bir kac soru sorabilir miyim? Türk: polisim ben! nerdeydin lan dün ?